Novosti|

U organizaciji Udruge dragovoljaca Domovinskog rata Republike Hrvatske a pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, članovi Udruge dragovoljaca g.o. Belišće sudjelovali su na sportskim susretima i raznim edukativnim radionicama dragovoljaca u Vodicama od 21. do 23. listopada 2022. godine.

Kao i svake godine, članove su dočekali, s velikim srcem i zadovoljstvom, mještani grada Vodica, gradonačelnik i predstavnici Ministarstva Hrvatskih branitelja, zaželjevši im puno uspjeha te lijepo druženje uz sportsko natjecanje. Ovo tradicionalno okupljanje okupilo je oko dvjesto dragovoljaca iz raznih županija, a organizatori susreta pokazali su kako se uz sportska natjecanja i druženja mogu stvarati nova prijateljstva.

Natjecanje se odvijalo u više raznih disciplina kao što su: turnir u malom nogometu, elektronski pikado, kartanje bele i briškule, viseća kuglana ,stolni tenis, stolni nogomet, likovna radionica itd…Ove godine belišćanski dragovoljci nisu ostvarili pobjedničke rezultate, ali donose pozdrave i vedar duh svih dragovoljaca lijepe naše domovine Hrvatske.

Tajnik udruge: Predrag Trbojević 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content