Novosti|

U četvrtak, 8. rujna u 13 sati u Maloj vijećnici grada Belišća gradonačelnik Belišća Zvonko Borić primio je djecu hrvatskih branitelja povodom sudjelovanja na 10. susretu djece hrvatskih branitelja u Savudriji. Od 29. kolovoza do 1. rujna pod pokroviteljstvom Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti u dječjem odmaralištu „Veli Jože“ u Savudriji održano je natjecanje djece hrvatskih branitelja na koje se plasirao najveći broj djece do sada s područja Osječko-baranjske županije. O toga broja je sudjelovalo i 20 učenika od prvog do osmog razreda s područja bivše Valpovštine koji su ostvarili zapažene rezultate u natjecanjima u nogometu, odbojci, likovnim radionicama, modelarstvu i društvenim igrama.

Na 10. Susretu djece hrvatskih branitelja u Savudriji sudjelovalo je 20 učenika  s područja Valpovštine, koji su na regionalnom natjecanju osvojili zapažene rezultate u nogometu, odbojci, likovnim radionicama, modelarstvu i društvenim igrama.

U kategoriji starije djece koja su se natjecala u nogometu, prvo mjesto osvojili je ekipa Belišćana, kojima je voditelj bio Stjepan Mađarić. U ekipi su igrali Ivan Mandić, Mihael Broz, Josip Novoselić, Toni Šabjan, Luka Koprivnjak, Tomislav Jurković, Filip Đurković i Filip Kupanovac.

Prvo mjesto osvojile su i belišćanske odbojkašice – Patricija Plantić, Iva Pernjek, Iva Nađ, Dorotea Jurić, Sena Rakipović, Ina Kovač, Sandra Stubičan i Tea Runje. Voditelj je bio Karlo Kaptalan.

Bruno Trbojević iz Belišća bio je prvi u igricama na Playstationu.

U elektronskom pikadu u mlađem uzrastu, drugi je bio Leon Barić, Lea Barić je bila treća, a u starijem uzrastu Diana Rogač osvojila je drugo mjesto. Ovoj djeci voditelj je bio Zlatko Rogač.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content