Novosti|

Po prvi puta u Gradsku knjižnicu i čitaonicu Belišće dolazi nam Nena Šahbazović, spisateljica iz Gospića, a gostovanje je za sve zainteresirane u utorak, 14. studenoga 2023. godine u prostoru Palače Gutmann, s početkom u 19:00.

Nena Šahbazović će nam predstaviti novu, drugu, zbirku poezije Pisat ću ti stihovima. Prva zbirka, „Škrinjica od riječi“, oduševila je brojne čitatelje, ali i pratitelje Nene na Instagramu. Naime, na Instagram profilu where_is_nena ima skoro 40 tisuća pratitelja te ne čudi da su zbirke u Nakladi Fragment izmamili pregršt emocija kod publike. Jednostavnim, nježnim, optimističnim, motivacijskim i prijateljskim tonom, Nena piše rečenice i poeziju u kojima se svi mogu pronaći.

Osim što piše, Nena Šahbazović je primarno profesorica geografije u jednoj strukovnoj školi, ali i turistička vodičica koja na brojnim putovanjima upoznaje pregršt ljudi čije su životne priče bile inspiracija za veliki broj radova.

Ovo je posljednje gostovanje u sklopu Mjeseca hrvatske knjige u našoj knjižnici te pozivamo da odazovete u što većem broju.

Tekst: Zrinka Barjaktarić
Foto: Slobodna Dalmacija (privatni album)

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content