Novosti|

Udruženje „Baranja“ iz Bilja u partnerstvu sa HZZ Područnom službom Osijek te Mirovnom grupom „Oaza“ iz Belog Manastira i ustanovama za obrazovanje odraslih „Janus“ iz Osijeka i „Centus“ iz Vukovara“, sredstvima Europske unije provodi projekt MLADI PRED VRATIMA. U okviru projekta bit će organizirano osposobljavanje mladih nezaposlenih osoba s područja Osječko-baranjske županije za:

– WEB DIZAJNERA
– INSTALATERA SOLARNIH SUSTAVA

Prijave za sudjelovanje primaju se do 31. kolovoza 2011. godine.

Mladi koji su u evidenciji Zavoda za zapošljavanje mogu se prijaviti u Ispostavi HZZ-a u kojoj su evidentirani (Osijek, Beli Manastir, Đakovo, Našice, Donji Miholjac, Valpovo), kod osobnog savjetodavca.

Mladi koji nisu u evidenciji Zavoda za zapošljavanje mogu se prijaviti popunjavanjem upitnika na web stranicama ili u sjedištima udruga:

– www.udruzenje-baranja.hr;
– e-mail: baranja@inet.hr
– telefon: 750-891
– fax: 750-892
– osobno ili poštom na adresu: Udruženje „Baranja“, Petefi Šandora 78,
31327 Bilje
– www.oaza-bm.hr

– e-mail: oaza_bm@yahoo.com
– telefon: 705-055
– fax: 705-055
– osobno ili poštom na adresu: Mirovna grupa „Oaza“, Jozsefa Antala 3, 31300 Beli Manastir

Kandidati zainteresirani za program osposobljavanja za Web dizajnera moraju imati završenu srednju školu te osnovna informatička znanja (word, excel, power point, Internet). U postupku odabira korisnika bit će izvršeno testiranje svih prijavljenih kandidata.

Kandidati zainteresirani za osposobljavanje u programu Instalater solarnih sustava moraju imati završenu srednju školu za zanimanja vodoinstalater, plinoinstalater, instalater centralnog grijanja i klimatizacije, strojarski tehničar. Ukoliko bude slobodnih mjesta u program osposobljavanja moći će se uključiti i osobe drugih zanimanja, ali s radnim iskustvom u navedenim zanimanjima od najmanje 5 godina.

Edukacija za izabrane polaznike:

– je besplatna;
– započet će u rujnu 2011. godine;
– održavat će se u Osijeku;
– osigurano je sufinanciranje troškova prijevoza.

Obvezno je pohađanje programa u cijelosti, a po završetku se dobiva Uvjerenje o osposobljenosti koje se upisuje u radnu knjižicu.

Za edukaciju se mogu prijaviti SVE mlade nezaposlene osobe u dobi od 18 do 29 godina koje imaju prebivalište na području Osječko-baranjske županije. Broj sudionika je ograničen na ukupno 48 (po 24 u svakom programu osposobljavanja).

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content