Grad za mlade, Novosti|

Svake godine početkom listopada u Belišću se održava Dječji tjedan tijekom kojeg se odvijaju razne aktivnosti namijenjene djeci. I ove je godine organiziran belišćanski Dječji tjedan koji traje od 4. do 10. listopada 2021. godine, a u brojnim događanjima sudjelovala je i Gradska knjižnica i čitaonica Belišće.

Tako je u ponedjeljak, 4. listopada, u Velikoj vijećnici grada Belišća održana projekcija dječjeg filma za djecu trećeg razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića iz Belišća, zajedno s njihovom učiteljicom Karmen Soldo, čime je započeo Dječji tjedan u Knjižnici.

Nadalje, Knjižnicu su posjetili mališani iz Dječjeg vrtića Maslačak Belišće. U pratnji svojih odgojiteljica skupine Balončići, Bombončići, Leptirići i Limači pogledali su zabavne i poučne kratke crtiće uz koje su nasmijali, ali ponešto i naučili.

Na kraju tjedna, u petak 8. listopada, za kraj Dječjeg tjedna u Knjižnici, organizirana je još jedna projekcija animiranog filma za djecu drugih razreda OŠ Belišće, s njihovim učiteljicama Jasnom Čordaš i Anom Jelkić.

Ostale aktivnosti koje će se odvijati tijekom ovoga Dječjeg tjedna mogu se pogledati na Facebook stranici Društva Naša djeca Belišće.

Tekst i fotografije: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content