Grad za mlade, Novosti|

U srijedu, 7. srpnja 2021. godine, u Dječjem vrtiću “Maslačak“ u Belišću održana je prigodna svečanost na kojoj je belišćanskom Dječjem vrtiću uručeno priznanje portala Gradonačelnik.hr za najljepši dječji vrtić u Republici Hrvatskoj 2020.

Belišćanski dječji vrtić drugu godinu zaredom ponosni je nositelj titule Najljepšeg gradskog vrtića osvojivši ovo vrijedno priznanje 2019. i 2020. godine.

Protekle godine, nakon 9 dana glasanja, 57 prijavljenih vrtića iz cijele Hrvatske, više od 80.000 lajkova, dijeljenja i komentara podrške, DV “Maslačak” iz Belišća ponovno je pobijedio u ovom izboru.

Izbor je organizirao portal Gradonačelnik.hr, a cilj izbora bio je na jednom mjestu okupiti i građanima predstaviti najljepše vrtiće u Hrvatskoj te promovirati ulaganja koja su našim najmlađima osigurala najljepše i najugodnije vrtićke dane.

Prigodnoj svečanosti prisustvovali su predsjednik Gradskog vijeća grada Belišća Domagoj Varžić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić, članovi Gradskog vijeća grada Belišća, ravnatelj Dječjeg vrtića “Maslačak” Belišće Zdenko Glasovac, predsjednica Upravnog vijeća Dječjeg vrtića “Maslačak“ Belišće Karolina Štefan Bugarinović, članovi Upravnog vijeća, odgajateljice i djelatnici vrtića te načelnik Policijske postaje Belišće Vlado Krznarić sa suradnicima.

U svome obraćanju predsjednik Gradskog vijeća Domagoj Varžić izrazio je zadovoljstvo na dodijeljenom priznanju istaknuvši ovu nagradu kao poticaj za daljnji trud i rad. Zahvalio je svima, a osobito upravi i djelatnicima Dječjeg vrtića, koji su svojim radom pridonijeli ovom uspjehu.

Ravnatelj Zdenko Glasovac rekao je kako su iznimno zahvalni i ponosni na dobiveno priznanje, a koje je prije svega rezultat timskog načina rada i suradnje s Gradom Belišće koji ulaže znatna sredstva u kvalitetan rad vrtića. Stoga je zahvalio je Gradu Belišću, članovima Upravnog vijeća, djelatnicima i roditeljima.

Vrijedno priznanje ravnatelju Zdenku Glasovcu uručio je predstavnik portala Gradonačelnik.hr Vjeran Stilinović.

U prigodnom programu nastupila je starija vrtićka skupina Loptice izvevši nekoliko prigodnih pjesama.

Foto: Zaim Saljiji

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content