Novosti|

U nedjelju, 17. ožujka 2024. godine, delegacija predvođena načelnikom Općine Čitluk Marinom Radišićem, zaokružila je svoje studijsko putovanje u poznatom im i dragom gradu Belišću.

Izaslanstvo Općine Čitluk primila je zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković te naglasila kako je ova dugogodišnja suradnja čvrsti temelj na kojem se grade boljitak međusobnih odnosa istog naroda u dvjema susjednim državama, gospodarski, kulturni i turistički napredak i neraskidiva prijateljstva.                                               

Delegaciju su činili i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan, potpredsjednica Općinskog vijeća Čitluk, zamjenica predsjednika Općinskog vijeća Čitluk i direktorica ZZOiR FBiH dr. Vlatka Martinović, stručni suradnik za odnose s javnošću Berka Čović, predsjednik HKUD-a sv. Marko Vionica  Damir Mandarić i članovi HKUD-a Marija Primorac, Marin Primorac i Slavko Mandarić.   

Trodnevno studijsko putovanje organizirala je dugogodišnja turistička djelatnica Janja Čeliković te ih upoznala s bogatom turističkom, gastronomskom i enološkom ponudom, kao i kulturnim znamenostima Osječko-baranjske i Vukovarsko- srijemske županije, ali i Baranjske županije u Republici Mađarskoj. Kulturnu i industrijsku baštinu grada Belišća prezentirala je djelatnica Turističke zajednice grada Belišća Aleksandra Čeliković Cvidrak.                                                                                                               

Puni pozitivnih dojmova dragi su gosti završili putovanje baš u Belišću u kojem su se, po riječima načelnika Marina Radišića, već udomaćili.                                                                                             

Lijepa je ovo slika Belišća kao GRADA DOBRODOŠLICE.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content