Novosti|

U spomen na vojno-redarstvenu akciju”Oluja” 5 kolovoza, članovi Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Belišća su proslavili Dan pobjede, Dan Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, te ujedno održali 17.Memorijalni turnir “3.travanj” koji se održava u znak sjećanja na poginule prijatelje i suborce 107-e brigade HV i sve ostale branitelje koji su položili život u obrani Domovine.

Prije samog početka turnira i druženja predstavnici udruge Dragovoljaca pomolili su se  i zapalili svijeće kod spomenika poginulim pripadnicima 107.brigade na lijevoj strani obale rijeke Drave,kao i kod Spomen križa na gradskom groblju u Valpovu.

Nakon Hrvatske himne i minutom šutnje za sve poginule suborce, predsjednik Udruge hrvatskih dragovoljaca grada Belišća Zlatko Rogač zahvalio se svima na odazivu i proglasio otvorenje 17. memorijalnog Turnira  “3.travanj”.

Na turniru je sudjelovalo više udruga a natjecali su se u disciplinama:

Streljaštvo ( zračna puška), elektronski pikado,viseća kuglana i kartanje “bele”.

Nakon podjele zahvalnica prisutnim gostima i priznanja na osvojenim rezultatima uslijedio je ručak uz osvježavajuće napitke, te ugodno prijateljsko druženje.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content