Novosti|

Savjet mladih Grada Belišća, Vatrogasna zajednica grada Belišće i Dobrovoljno vatrogasno društvo Tiborjanci u subotu, 30. ožujka 2019. godine u večernim satima, organizirali su u društvenom domu u Tiborjancima vatrogasno 4. po redu natjecanje u spajanju usisnog voda. Natejcanje je bilo podjljeno u tri kategorije: članovi «A», članice «A» (do 30 godina starosti) i članovi «B» (preko 30 godina starosti). Sudjelovalo je 7 ekipa s područja grada Belišća.

Prije početka natjecanja, nakon intoniranja državne i vatrogasne himne, svim sudionicima i gostima obratili su se zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić, predsjednik Savjeta mladih grada Belišća Igor Paloh, predsjednik VZG Belišće Nikica Mužević i zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, gdje su izrazili želju za što više ovakovih natjecanje, gdje će se članovi okušati u svojim vještinama, a također bolje upoznati i izmjeniti iskustva.

Natjecanje je održavano u veoma ugodnom ozračju, a rezultati su sljedeći:

Članice «A» – nastupilo 1 ekipa
  1. DVD Belišće                     – sa 466,98 boda,
Članovi «A» – nastupilo 3 ekipa
  1. DVD Veliškovci               – sa 470,10 boda,
  2. DVD Belišće                     – sa 448,13 boda,
  3. DVD Tiborjanci               – sa 420,40 boda,
Članovi «B» – nastupilo 3 ekipa
  1. VD Belišće                       – sa 478,70 boda,
  2. DVD Veliškovci              – sa 458,00 boda.
  3. DVD Bistrinci                 – sa 440,80 boda,

Nakon održanog natjecanja prisutnima se obratio predsjednik Vatrogasne zajednice grada Belišća Nikica Mužević koji je pohvalio ovakav način uvježbavanja i druženja vatrogasnih članova te je uz zapovjednika VZG Belišća Dubravka Čovčića uručio pehare prvo plasiranim ekipama svake kategorije i zahvalnice ekipama za sudjelovanje. Za najbolji rezultat u ukupnom plasmanu uručen je veliki prelazni pehar ekipi članova «B» DVD-a Belišće s najboljim vremenom u spajanju usisnog voda (sa 22,30 sekunde ) s rezultatom 478,70 boda.

Nakon službenog dijela nastupilo je ugodno druženje.

Tekst/foto: Dubravko Čovčić, zapovjednik VZG-a Belišće

 

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content