Grad za mlade, Novosti|

U petak, 19. studenog 2021. godine, u okviru 44. Rombergovih glazbenih večeri u Centru za kulturu Sigmund Romberg u Belišću, održat će se natjecanje pjevača amatera “Belišćanski superglas”, s početkom u 20 sati.

Ovogodišnji natjecatelji borit će se za titulu najljepšeg glasa Belišća uz pratnju Zabavnog orkestra Amaterskog kazališta Belišće. Ovaj glazbeni program održava se 23. put, a uz stručni žiri, koji će odabrati tri najbolja kandidata, i publika će sudjelovati u odabiru belišćanskog superglasa. Za najbolje natjecatelje, Amatersko kazalište pripremilo je vrijedne i prigodne nagrade. Tijekom pauze za donošenje odluke, publiku će zabaviti valpovački bend “Gradske bitange”, a voditelj programa je Dorian Vicić.

Ulaznice za natjecanje pjevača amatera “Belišćanski superglas”, po cijeni od 15 kuna, možete rezervirati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati u na broj telefona 031/533-274, na e-mail: ravnateljica@cks-romberg.hr te na Facebook stranici Centra za kulturu Sigmund Romberg. Manifestacija će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama te je potrebno posjedovati COVID potvrdu.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content