Novosti|

Belišćanski dječji vrtić „Maslačak“ uvjerljivo je obranio titulu najljepšeg vrtića u Hrvatskoj!

Nakon 9 dana glasanja, 57 prijavljenih vrtića iz cijele Hrvatske, preko 80 tisuća lajkova, dijeljenja i komentara podrške, DV “Maslačak” iz Belišća ponovno je uvjerljivi pobjednik izbora te ponosno opet nosi titulu Najljepšeg gradskog vrtića 2020.!

Nakon što je prošle godine odnio pobjedu s tada nedodirljivih 1.923 lajka, ove je godine osvojio čak dvostruko toliko i trijumfirao s čak 3.890 lajkova. Belišćanski vrtić njegovi su fanovi dijelili 364 puta, a podržali ga dodatno u preko 300 komentara.

Ponosni smo prije svega na svu ljubav i trud naših vrtićaraca, njihovih odgojiteljica i djelatnika, koji su tijekom ovih devet dana glasovanja snimali svoje video uratke i na taj način pozivali svoje roditelje i sve prijatelje grada Belišća da stisnu lajkić za njihov vrtić. 😊

Zahvaljujući podršci djece, građana, roditelja, zaposlenika vrtića i same Gradske uprave koji su ga od prvih minuta nakon otvaranja glasovanja zdušno lajkali i dijelili, belišćanski vrtić od prvog je dana favorit u ovom izboru portala Gradonačelnik.hr.

Grad Belišće, koji ulaže znatne napore u pomoć najmlađim stanovnicima grada Belišća i prigradskih naselja, ponosan je na ovu titulu te ovim putem čestita svima koji su svojim radom i trudom doprinijeli da naš vrtić ponovno ponese titulu najljepšeg u Hrvatskoj.

Čestitamo i svim ostalim predivnim vrtićima!

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content