Novosti|

Novoobnovljeni belišćanski Dječji vrtić „Maslačak“ ponovno je u utrci je za izbor najljepšeg gradskog vrtića u Hrvatskoj!

Nakon što je prošle godine postao uvjerljivi pobjednik izbora i ponosno ponio titulu Najljepšeg gradskog vrtića 2019. u Hrvatskoj, belišćanski dječji vrtić i ove se godine uključio u izbor te brani titulu najljepšeg u Hrvatskoj.

Izbor organizira portal gradonačelnik.hr, a u utrku za ovu prestižnu titulu uključilo se 56 vrtića iz 44 grada iz svih krajeva Hrvatske.

Izbor najljepšeg vrtića provodi se, kao i prošle godine, na Facebook stranici portala gradonačelnik.hr na kojoj su, abecednim redom grada iz kojeg je vrtić, objavljene fotogalerije svih prijavljenih vrtića.

Glasovanje traje do utorka, 15. prosinca u podne, kada će se prebrojati lajkovi i objaviti pobjednici.

Važno je naglasiti kako je potrebno lajkati čitavu objavu, odnosno galeriju fotografija,a ne pojedinačnu fotografiju vrtića.

Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, stoga ovim putem pozivamo sugrađane da svojim glasovima podrže naš dječji vrtić i dijele njegovu objavu.

Cilj je ovoga izbora na jednom mjestu okupiti i građanima predstaviti najljepše vrtiće u Hrvatskoj te na taj način promovirati ulaganja koja su našim najmlađima osigurala najljepše i najugodnije vrtićke dane, a Grad Belišće svojim ulaganjima i naporima zaista to i potvrđuje.

Link za glasovanje: https://www.facebook.com/1665775650371580/posts/2834259396856527/?d=n

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content