Novosti|

Klub pustolovnih sportova “Baraber extreme team” iz Belišća, u suradnji sa Zajednicom športskih udruga grada Belišća i Savjetom mladih grada Belišća, poziva vas na revijalnu trkačku utrku Sportaši Belišća svome gradu; “Belišćanski cener” – utrka kružnih tokova, povodom završetka radova na izgradnji kružnih tokova i pješačko-biciklističke staze do mosta na rijeci Dravi.

FINALL

DATUM: 21. studenog 2015.
MJESTO: Belišće, Kajak klub
START: 11:00 (obje kategorije)
PRIJAVE: počinju od 10,00 sati
KOTIZACIJA: NEMA
NAGRADE: Medalje za troje prvoplasiranih po kategorijama
OSVJEŽENJE: Stanica s osvježenjem (voda, isotonic, sok, voće, keksi) nalazi se u cilju utrke

TRASA UTRKE: Start utrke je kod Kajak kluba u Belišću, a sama ruta se proteže pješačkom-biciklističkom stazom do kružnog toka kod Stanice za tehnički pregled, te Gradske uprave (za 5 km povratak istom tom stazom do Kajak kluba u Belišću), nastavlja dalje do i preko mosta na rijeci Dravi do spomenika Hrvatskim braniteljima u Baranji i zatim je povratak istom tom stazom do Kajak kluba u Belišću.

NAPOMENA: Natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost i izdržljivost. Organizator ne snosi odgovornost za nastale štete, povrede ili nezgode za vrijeme održavanja utrke. Natjecatelji pristaju biti snimljeni zvučno, video i slikovno bez ograničenja.

Dođite i podržite “Belišćanski cener”!

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content