Novosti|

MPD BelAmi iz Belišća svojim večerašnjim koncertom obilježit će Dan državnosti na najljepši način: pjesmom, zajedništvom i optimizmom koji im ne manjka. Pjesmom – jer ih je ona združila prije nepune dvije godine, a u tako kratko vrijeme realizirali su 29 koncerata i nastupa, što sami, što združeni u veliki pjevački korpus sastavljen od sličnih ansambala, kao i uz brojne soliste vokaliste ili instrumentaliste, te uz eminentne tamburaške sastave.
Česti su gosti u Županiji Baranja u Mađarskoj gdje stoljećima žive Hrvati i također čuvaju svoju tradiciju pa združivanjem pokazuju “sličnost u različitosti i različitost u sličnosti”. Osmišljavaju tematske koncerte, a najdraži su im humanitarni jer tako opet privlače ljude dobre volje i potiču zajedništvo i čovjekoljublje. Zadnji takav bilo je sudjelovanje na koncertu Zvonka Bogdana u Gajiću prihod kojega je namijenjen izgradnji crkve u tom malom pitoresknom baranjskom selu. BelAmijevci su “zagrijali” publiku polusatnim nastupom kao „predgrupa“ vrhunskom umjetniku.

Tko je jednom osjetio pozitivnu energiju kojom zrače BelAmijevci, napunio se radošću i optimizmom koji nam je najpotrebniji. Sad i uvijek. Stoga,
      VEČERAS, 25.6.2018. NA DAN DRŽAVNOSTI NAŠE JEDINE I NAJLJEPŠE DOMOVINE, U DVORANI GLAZBENE ŠKOLE U BELIŠĆU U 20 SATI, KONCERT  “BelAmi i prijatelji” !


Budite naši prijatelji !

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content