Novosti|

Program ”Jingle Bel-Advent u Belišću” nastavlja se i ovaj vikend.

*

Od 16 sati na Trgu Ante Starčevića otvoren je adventski sajam s bogatom gastro i eno ponudom domaćih proizvođača te prigodnim suvenirima.  Ovog vikenda popularni projekt In da Sofa gostuje u Belišću na jednom od najboljih malih adventa u Slavoniji. Posjeta predbožićne priče siguran je recept za zabavu, druženje, plesanje i uživanje na svježem zraku koji će biti ispunjen dobrim vibracijama odaslanim u režiji mr. Pipsa i mr. Umba.

U petak smo imali priliku osjetiti čaroliju prstiju mr. Pipsa, majstora elektronske glazbe, nositelja crnog pojasa u stvaranju odlične atmosfere i višestrukog prvaka svijeta u after partijima. Uz to, posjetitelji su mogli uživati i u glazbenom programu izvrsnog Jovalius benda te u klizanju na prostranom klizalištu u središtu grada.

**

Danas će nam se predstaviti mr. Umba, glazbenik koji je približio funk običnom puku i tu ljubav nesebično širi i dijeli već godinama.  In da Sofa započinje u svom standardnom terminu od 17.00 sati, a Osječanke i Osječani koji žele posjetiti ovaj glazbeni spektakl mogu besplatnim autobusima, koji polaze s Gajevog trga od 17.15 sati, doći u Belišće.

Na Trgu Ante Starčevića nastupit će ŽVS Bocanjevčanke te poznati glazbenik Igor Delač, stoga posjetite ”Advent u Belišću” i uživajte u dobroj glazbi, klizanju i bogatoj gastro ponudi.

 

Fotografije: Zaim Saljiji

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content