Novosti|

 

Klub mladih Garaža provodi drugu godinu programa koji financira Misitarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Tijekom prosinca aktivnosti su bile usmjerene božićnim radionicama, radionicama žongliranja i glazbenim radionicama, ali i druženju članova Kluba mladih.

Članovi Kluba mladih Garaža su 16. prosinca sudjelovali u provedbi božićne priredbe u Tiborjancima. Mještanima Tiborjanaca, djeci i mladima pokazali su svoje vještine stečene na radionicama na kojima su sudjelovali tijekom godine u Klubu mladih Garaža. Na zanimljiv i kreativan način prikazali su priču o Božiću, prezentirali svoje glumačke, plesne i glazbene vještine te vještine žongliranja. Priredba je bila odličan način za predstavljanje rada Kluba mladih, a na taj su način članovi Kluba započeli s prezentacijom pred publikom te tako radili i na svojim vlastitim prezentacijskim vještinama. Mladi su sudjelovali u kreiranju predstave te su svojim žonglerskim, plesnim, glazbenim i glumačkim vještinama zabavili posjetitelje.

Osim toga, kroz radionice i druženja zajednički su proslavili Božić i započeli s uređenjem prostora Kluba mladih Garaža te su se tako pripremili na novu godinu u kojoj planiraju velik broj aktivnosti, radionica, parlaonica i festivala. Tako je 21.12.2016. održana žonglersko – glazbena radionica, a 23.12.2016. članovi KM Garaža i mlade rukometašice zajedno su kroz druženje proslavili Božić te jedni druge učili novim vještinama – plesa, pjevanja, sviranja i žongliranja.

Članovi KM Garža 29. prosinca započeli su s aktivnostima uređenja prostorija Kluba mladih Garaža, a tijekom siječnja nastavit će s uređenjem kako bi prostor bio još prikladniji za sve aktivnosti koje će se odvijati u Klubu.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content