Novosti|

U nedjelju, 4. kolovoza, Gradski bazen u Belišću bio je domaćin uzbudljivog Turnira u odbojci na pijesku, koji je privukao brojne zaljubljenike u ovaj sport. Turnir je organizirao Savjet mladih Grada Belišća, uz podršku volonterki iz Odbojkaškog kluba Belišće. Uz odlično sunčano vrijeme i vrhunsku glazbu, sudionici i posjetitelji turnira uživali su u cijelodnevnoj sportskoj zabavi.

Natjecanje je okupilo osam ekipa koje su se borile za prvo mjesto, a uzbudljive utakmice pratile su se s velikim interesom. Na kraju, titulu pobjednika odnijela je ekipa Birini sinovi i kćerka, koju su činili Mateo Mađarić, Sebastian Petar, Benjamin Drgalić i Karla Košutić. Njihova odlična igra i timski duh osigurali su im zasluženo prvo mjesto. Drugo mjesto osvojila je ekipa Mi i Barbi, u sastavu Barbara Špoljarić, Iva Sudarić i Nera Markota, dok je treće mjesto pripalo ekipi ZFM, koju su predstavljali Teo Falamić, Ivan Zetović i Marino Marjanović. Sve tri ekipe pokazale su iznimnu borbenost i sportski duh, a njihove izvedbe oduševile su sve prisutne.

Uz sportski dio, turnir je bio obilježen odličnom atmosferom, a DJ Fleka pobrinuo se za dobar ritam i zabavu. Njegovi hitovi potaknuli su mnoge na ples i stvaranje nezaboravne ljetne atmosfere. Sunčano vrijeme također je pridonijelo uspjehu događaja, omogućivši sudionicima i gledateljima da u potpunosti uživaju u danu na otvorenom.

Savjet mladih Grada Belišća najavio je nastavak organizacije sličnih događanja u budućnosti: “Naš je cilj pružiti mladima platformu za razvijanje svojih interesa, stjecanje novih vještina i povezivanje s vršnjacima. Ovakvi sportski događaji nisu samo prilika za natjecanje, već i za jačanje zajednice i promicanje zdravog načina života. Dugoročno, želimo proširiti naše aktivnosti i ponuditi raznolike programe koji će uključivati i kulturne, edukativne i društvene aspekte. Svaki događaj prilika je za mlade da se okupe, razmijene ideje i međusobno podrže. Posebno nas veseli vidjeti kako se mladi aktivno uključuju i sudjeluju, pokazujući entuzijazam i kreativnost. Želimo da svaki mladi čovjek u Belišću osjeti da ima mjesto gdje može doprinijeti, razvijati se i osjećati se dijelom nečeg većeg. Nastavit ćemo ulagati napore u osmišljavanje događaja koji će zadovoljiti različite interese i potrebe naših mladih sugrađana”, rekao je predsjednik Savjeta mladih Grada Belišća Matej Šimić.

Turnir u odbojci na pijesku bio je izvrstan primjer kako sportski događaji mogu pridonijeti zajedništvu i dobroj zabavi. Uzbuđenje na terenu, pozitivna energija i druženje na bazenu učinili su nedjelju posebnom za sve prisutne. Organizatori se nadaju da će ovaj turnir postati tradicionalan i privući još veći broj sudionika u budućnosti.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content