Novosti|

Belišće, nogometno igralište, 1. lipnja 2019. od 9:00 sati  

Manifestacija “Dani tehnike 2019.” je način predstavljanja aktivnosti vezanih za Zajednicu tehničke kulture Valpovo-Belišće a održava se konstantno šesnaest godina krajem školske godine. Manifestacija je zamišljena kao dio promocije rada tehničkih udruga i radionica Centra tehničke kulture Valpovo-Belišće, a ulazi u redovne aktivnosti i Plan javnih potreba Zajednice tehničke kulture Valpovo-Belišće. I ove godine očekujemo goste iz ostalih tehničkih centara.

Posjetitelji će na štandovima moći vidjeti što tehničke udruge rade, a velik broj tehničkih tvorevina CTK uvijek je plijenio pažnju. Zainteresirani građani moći će se uključiti u radionice robotike, elektronike i modelarstva. Mladi fotografi će se predstaviti izložbom fotografija na do sada kod nas po veličini neviđenom mediju. Za najmlađe posjetitelje smo pripremili balone i zmajeve.

U sklopu “Dana tehnike” održava se i 7. kup raketara Belišće 2019. Na kupu će sudjelovati preko dvadeset natjecatelja, a svaki bi trebao ispaliti po dvije rakete.

Ovom prilikom treba istaknuti i sve one koji su omogućili održavanje ove manifestacije: Grad Belišće, Grad Valpovo, Hrvatski astronautički i raketni savez, NK Belišće, TZ Belišće, Kombel Belišće te radijski pokrovitelji Gradski radio Belišće i HRV.

Službeno otvorenje predviđeno je za 10 sati.

Dobro došli.

Tekst: Dragan Francuz

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content