Novosti|

Manifestacija “Dani tehnike 2018.” način je predstavljanja aktivnosti vezanih za Zajednicu tehničke kulture Valpovo-Belišće, a održava se konstantno petnaest godina krajem školske godine. Manifestacija je zamišljena kao dio promocije rada tehničkih udruga i radionica Centra tehničke kulture Valpovo-Belišće, a ulazi u redovne aktivnosti i Plan javnih potreba Zajednice tehničke kulture Valpovo-Belišće. I ove godine očekuju goste iz ostalih tehničkih centara.

Posjetitelji će na štandovima moći vidjeti što tehničke udruge rade, a velik broj tehničkih tvorevina CTK uvijek je plijenio pažnju najmlađih posjetitelja. Za njih su pripremili balone i zmajeve.

U sklopu “Dana tehnike” održava se i 6. kup raketara Belišće 2018. Na kupu će sudjelovati više od dvadeset natjecatelja, a svaki bi trebao ispaliti po dvije rakete.

Ovom prilikom treba istaknuti i sve one koji su omogućili održavanje ove manifestacije: Grad Belišće, Grad Valpovo, Hrvatski astronautički i raketni savez, NK Belišće, TZ Belišće, Kombel Belišće te radijski pokrovitelji Gradski radio Belišće i HRV.

Službeno otvorenje predviđeno je za 10 sati.

Tekst: Zvonko Borić, predsjednik  ZTK Valpovo-Belišće

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content