Novosti|

U organizaciji DVD-a Veliškovci na 10. Memorijalu “Martin Đurkić” u nedjelju, 2. listopada 2022. godine, na prostoru uz Društveni dom Veliškovci održalo se vatrogasno natjecanje traktorskih cisterni “Belje” u dvije kategorije, gdje je bilo prisutno 6 ekipa muških članova „A“ i 1 ekipa ženskih članica „A“ s ukupno 100 sudionika s područja grada Belišća i okolice, te DVD-a Bobovec (Zagrebačka županija).

Nakon intoniranja državne i vatrogasne himne te otvaranja natjecanja pozdravne riječi uputili su predsjednik DVD-a Veliškovca Dinko Galinović i zapovjednika DVD-a Veliškovci Josip Kozina, uz nazočnost predsjednika i zapovjednika VZG-a Belišće Nikice Muževića i Dubravka Čovčića.

Nakon održanog natjecanja, koje je posebno zanimljivo, jer se radi s vodom, pri čemu je bitno što prije sušiti metu, podijeljene su diplome i prigodna obilježja za prva mjesta, a ista su uručili članovi obitelji Đurkić (unuci Berislav i Danijel i praunuka Hana).

Natjecanje je provedeno u izvođenju jedne suhe i jedne mokre vježbe u rušenju mete s vodom.

Rezultati po kategorijama:
Članovi “A”

  1. DVD Harkanovci  – 368,20 boda
  2. DVD Belišće         – 281,80 boda
  3. DVD Marijanci     – 261,60 boda
  4. DVD Veliškovci II- 243,20 boda
  5. DVD Veliškovci I – 229,50 boda
  6. DVD Bobovec      – 181,20 boda

Članice “A” 

  1. DVD Beljevina     – 320,60 boda

Uz ugodno vrijeme i dobru organizaciju domaćina DVD-a Veliškovci, natjecanje je proteklo u lijepom druženju vatrogasnih članova.

Dubravko Čovčić

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content