Novosti|

Poštovani bračni parovi, sugrađani i sugrađanke!

Sve bračne parove grada Belišća i prigradskih naselja koji su u 2011. godini i koji će do 15. svibnja 2012. godine obilježiti ZLATNI PIR tj. 50. godišnjicu braka, pozivamo da podnesu svoje prijave kako bi svi skupa, povodom Međunarodnog dana obitelji uz prigodan program, ručak i međusobno druženje i razmjenu iskustava proslavili i uveličali zajedničkih 50 godina braka.

U današnje vrijeme, kada se mladi sve teže odlučuju na brak, kada su rastave brakova jako česte i kada rijetko tko doživi tolike godine, slaviti 50. godišnjicu braka je nešto neprocjenjivo i vrijedno istaknuti. Stoga Vas pozivamo da se javite na naš poziv, da svi zajedno proslavimo i uveličamo vaših zajedničkih 50 godina braka.

Prijaviti se možete do 10. svibnja 2012. tako da osobno dođete u Upravni odjel za društvene djelatnosti, Kralja Tomislava 206, 31551 Belišće ili da nazovete na telefonski broj 400 – 633. Da bi vaša prijava bila valjana, obvezni ste donijeti, uz vaše osobne iskaznice s prebivalištem na području grada Belišća ili prigradskih naselja i Vaš vjenčani list kao dokaz da ste u braku 50 godina.
Očekujemo vas s veseljem !!!!!

Gradonačelnik :

Zvonko Borić, dipl. ing

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content