Novosti|

Povodom nadolazećeg dana grada Belišća, 1. svibnja, pozivamo članove svih udruga, institucija i sve građane grada Belišća da se odazovu našoj tradicionalnoj akciji  „Volim Belišće, ali čisto“ kako bismo svi skupa doprinjeli tome da naš grad bude čist, lijep i uređen za Dan grada.

Ovime se uključujemo u akciju Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš, koja se provodi u sklopu globalnog pokreta Let s do it! i svjetske akcije World Cleanup 2012.

Građane pozivamo da očiste i urede svoja dvorišta i prostor ispred svojih kuća, a članove naših udruga i institucija pozivamo da pomognu pri uređenju i čišćenju oko svojih sjedišta. Molimo Vas također da prethodno obavijestite Turističku zajednicu grada Belišća o tome koji dio Belišća i što namjeravate čistiti i urediti, na broj telefona 400 – 633.

Sve udruge grada Belišća trebaju poslati najmanje dva volontera koji će doći u subotu, 21.4.2012 u 10,00 sati ispred Ljetne pozornice gdje će im se dodijeliti zadaci, a prije subote, najkasnije u četvrtak, 19. travnja potrebno je obavijestiti Turističku zajednicu grada Belišća, na već spomenuti tel. broj, o imenima i prezimenima volontera koje će poslati na akciju.

Zajedničkim snagama učinimo da naš grad u ovim lijepim proljetnim danima i sam procvjeta, svi zajedno, učinimo ga ljepšim!

Očekujemo vas s veseljem!

 

Predsjednik Turističke zajednice grada Belišća

Gradonačelnik Zvonko Borić, dipl.ing.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content