Novosti|

Završna, peta, večer 41. Memorijala Dragutina Merca Nunoša i Ivana Nikolnikova Vanje u organizaciji Amaterskog kazališta Belišće i Centra za kulturu Sigmund Romberg, u petak, 12. travnja 2019. godine, u 20h rezervirana je za svečanu premijeru nove predstave Dramskog ansambla odraslih Amaterskog kazališta Belišće. Riječ je o komediji Fadila Hadžića “Ministrov sin”, a režiju i prilagodbu teksta potpisuje Ivica Koprivnjak.

U ovoj komediji zaigrat će Vlado Jung (Vlado Zelenika, ministar), Roberta Paulić (Melita Zelenika, supruga), Lea Iharoš (kći), Dorian Vicić (sin), Marko Glavica (nezakoniti sin), Ana Paulić (Vera, tajnica), Vlado Farkaš (Albert Kokoška, politolog) i Damir Križan (konobar). Šaptačice su Nevenka Blažević i Ada Komaromy, dok su za tehničku realizaciju zaduženi Zvonimir Iveković i Vladimir Paulić.

U uredu ministra Zelenike jedno se jutro pojavljuje mladi Toni, koji tvrdi da je njegov nezakoniti sin. Ministrova supruga Melita, zbog straha da će se “grijeh” njenog supruga iz mladosti postupno infiltrirati u njihove živote, odlučuje iskoristiti sva sredstva kako nezakoniti sin ne bi narušio prividni sklad njihove obitelji. U priču se uključuju i ostali članovi obitelji Zelenika, ali i tajnica ministra, kao i Tonijev očuh, što u ovoj komediji donosi pregršt zapleta, preokreta, komičnih situacija i duhovitih rasprava.

Ulaznice po cijeni od 15 kuna možete rezervirati u Centru za kulturu radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 533-274, mail ravnateljica@cks-romberg.hr i na službenoj Facebook stranici Centra.

Tekst: Tea Kozina, ravnateljica CK Sigmund Romberg

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content