Novosti|

S dva predavanja koja će se održati u petak, 24. veljače 2017. godine, završit će obilježavanje 10. Tjedna psihologije u Belišću. Ana Bulat u 17 sati  u Velikoj vijećnici Grada Belišća održat će predavanje” Imaju li roditelji stila?” , a u 17,30 h Diana Viduka,  koja je nazvala svoje predavanje “Dal’ da udarim šakom o stol ja?”

Ana Bulat  studentica je  prve godine diplomskog studija psihologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu, a njeno predavanje je  o odgojnim stilovima roditelja. Koji su dobri, a koji loši načini odgoja djeteta? Zašto i kako njegovati razvoj djeteta? Na ova, ali još i na mnoga druga pitanja, pokušat će odgovoriti ova predavačica.

Diana Viduka studentica je  prve godine diplomskog studija psihologije Filozofskog fakulteta u Osijeku. Na njenom predavanju moći će se  saznati nešto više o tome koji stil roditeljstva je „najbolji“, na koji način pokazati autoritet i kako ga uspostaviti. Ovo predavanje namijenjeno je svim trenutnim i budućim roditeljima, kao i odgajateljima, učiteljima te svima koji na neki način odgajaju djecu.

Ulaz na oba predavanja je slobodan za sve zainteresirane.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content