Novosti|

U ponedjeljak, 4. prosinca 2017. godine, u Gradskog upravi grada Belišća te u društvenim domovima i prostorijama u prigradskim naseljima započela je isplata jednokratne novčane pomoći nezaposlenima – božićnice, u iznosu od 150 kn.

Početku isplate božićnica u Gradskoj upravi nazočio je gradonačelnik Belišća Dinko Burić. Gradonačelnik je tim povodom rekao kako je u proračunu grada Belišća za uskrsnice koje su namijenjene umirovljenicima i božićnice koje se dodjeljuju nezaposlenima osigurano oko 300.000 kn.

-Vjerujem da bi nezaposlenima posao bio najveći poklon i da je to ono što priželjkuju, poručio je gradonačelnik, dodavši, kako dok do toga ne dođe, želja Grada Belišća je da im ovakva vrsta novčane pomoći u ovom blagdanskom vremenu barem na ovaj mali, simboličan način pomogne.

Ovom mjerom Grad Belišće nastavlja s kontinuiranim provođenjem različitih mjera socijalne politike, a na ovaj način pomaže svim osobama koje su bez posla želeći im na taj način omogućiti ugodnije i veselije blagdane.

Sve nezaposlene osobe s prebivalištem na području grada Belišća i prigradskih naselja, božićnice mogu podići do 22. prosinca 2017. godine.

Foto: Tin Lacković, Zaim Saljiji

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content