Novosti|

U petak, 17. studenoga 2017.godine u Belišću u Parku hrvatskih dragovoljaca u spomen na vukovarske žrtve Domovinskog rata i herojsku obranu Vukovara održan je prigodan program te su zapaljene svijeće i odana počast svim žrtvama u obrani domovine. Program je organizirala Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Valpovštine uz potporu Grada Belišća.

Dostojanstveno i s velikim ponosom, građanke i građani Belišća u Parku hrvatskih dragovoljaca upaljenim lampionima ispisali su herojsko ime Vukovara, sjećajući se svih onih koji su podnijeli najveću žrtvu u obrani grada.

Uz brojne građane, poštovanje prema svim žrtvama odali su i predstavnici Grada Belišća na čelu sa zamjenikom gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić, predstavnici Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Valpovštine, braniteljskih udruga UHDDR-a Belišće i HVIDR-e Belišće, Udruge umirovljenika unutarnjih poslova Osijek podružnica Belišće te predstavnici Policijske postaje Belišće.

Učenici Srednje škole Valpovo Petra Hrsto i Fran Križan interpretirali su prigodan recital , dok je službu riječi vodio fra Dario Mican.

Foto: Tin Lacković, Zaim Saljiji

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content