Novosti|

U subotu, 16. prosinca 2023. godine, zapaljena je treća svijeća na adventskom vijencu uz molitvu župnika Župe svetog Josipa Radnika fra Marka Neretljaka i pjesmu dječjeg župnog zbora. Potom su predstavnici Društva „Naša djeca“ Belišće i članovi Odreda izviđača „Darko Tivanovac“ uz prigodne poruke donijeli Betlehemsko svjetlo mira i ljubavi, koje su predali zamjenici gradonačelnika Belišća Ljerki Vučković. Okupljeni građani i gosti donijeli su svijeće i fenjere i Betlehemsko svjetlo ponijeli u svoje domove gdje će ga širiti dalje među svojim bližnjima.

Program Adventa u Belišću nastavljen je nastupom zborova i pjevačkih skupina „O, preželjeno vrime ovo“. Prigodnim pjesmama predstavili su se ŽVS Bocanjvčanke, MPD BelAmi, Zbor Matice umirovljenika Belišće, Anastasiia, Olena i Mykola Lapina – glazbena obitelj iz Ukrajine koja unatrag pola godine živi u našem gradu te MPD Bocanjevački pajdaši. Program je završio zajedničkom pjesmom svih sudionika.

I ove je subote Advent u Belišću posjetio Djed Božićnjak, koji se fotografirao s velikima i malima u Foto kutku kojeg je uredila Turistička zajednica grada Belišća.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content