Novosti|

U petak, 27. siječnja 2017. godine, odigrana je posljednja utakmica prvog dijela Gradske kuglačke lige. Ekipa kola su Obrtnici s 974 čunja, a iz njihovih redova dolazi i igrač kola, Ivan Nađ, s 264 čunja.

Pobjednici prvog dijela Gradske kuglačke lige su Veterani BEL-a, a u stopu ih prati Gradska kavana Valpovo s istim brojem bodova (10). No, Veterani su u svim segmentima uspješniji. Imaju najviše ekipnih poena, setova i sveukupno srušenih čunjeva. Na trećem mjestu su Obrtnici, potom idu Babuške, PPK Bazinga, Star Trek i Umirovljenici Valpovo.

Najbolji pojedinačni rezultat od 274 čunja napravio je Darko Berečić iz Veterana, ali je ukupno zauzeo osmo mjesto igrača lige. Na prvoj poziciji je Željko Đurković iz Obrtnika sa prosjekom od 253,67 čunjeva, dok je najbolja dama na kraju prvog dijela Monika Đurković iz Babuški s prosjekom 251,50 čunjeva. Ona ima i najbolji ženski rezultat od 264 čunja.

Slijedi kraća pauza, a drugi dio prvenstva kreće 17. veljače 2017. godine. Raspored možete vidjeti na kuglani i na stranici Gradske lige www.gkl.belisce.eu. Voditelj lige je Jasenko Kardum Gašo.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content