Novosti|

Za nadolazeći rođendan grada Belišća, 1. svibnja, dana 23. travnja 2022. godine, u Belišću i prigradskim naseljima provedena je tradicionalna ekološka akcija “Volim Belišće, ali čisto!”. Akciju su organizirali Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća, a ove godine prijavilo se oko 1000 volontera, članova udruga, ustanova, organizacija, klubova i ostalih građana koji su doprinijeli ljepšem i čistijem okolišu grada i prigradskih naselja.
Dobrovoljni vatrogasci odazivom akciji “Volim Belišće ali čisto” s područja Vatrogasne zajednice grada Belišće, svojim radom i trudom uredili su objekt i prostor oko objekta, gdje djeluju u svojim aktivnostima. U Belišću, Bistrincima, Bocanjevcima, Vinogradcima i Veliškovcima uređivale su se vatrogasne prostoriji i garaže, a posebna pažnja posvetila se okolišu objekata.
Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća, zahvalili su se na odazivu akcije “Volim Belišće ali čisto” s željom za daljnjom zajedničkom suradnjom u projektima koji Grad Belišće čine ljepšim.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content