Novosti|

MASK-620x411

Djeca pod maskama preuzimaju vlast u Belišću. Nakon prosinačkih Dana dječje radosti, nastupa u sklopu Adventa u Belišću te darivanja najmlađih sugrađana vrtićke i školske dobi, Društvo ” Naša djeca” Belišće nastavlja s redovnim aktivnostima. Ovog puta radi se o Gradskom karnevalu, koji se već dugi niz godina tradicionalno organizira subotu uoči početka korizme.

– Gradski karneval, koji je u početku bio isključivo dječji, a u koji se zadnjih godina uključuje i sve više roditelja, ove će godine biti organiziran 14. veljače, doznajemo od Ivane Belcar, predsjednice Društva “Naša djeca” Belišće, koja sa svojim suradnicama već neko vrijeme vrijedno radi na organizaciji.

Karnevalska povorka će, uz pratnju Puhačkog orkestra DVD-a Valpovo, kao i svih ovih godina krenuti iz središta Belišća u 9.30 sati, a program se nastavlja u gradskoj – školsko – sportskoj dvorani. Ondje će biti predstavljanje maskiranih skupina iz Dječjeg vrtića Maslačak te Osnovne škole Ivana Kukuljevića, a neće izostati niti nagrade za najbolje maske, za što će se, uz DND pobrinuti Grad Belišće, te Turistička zajednica Grada Belišća. Također, već tradicionalno, u skladu sa statusom Grada – prijatelja djece, svi sudionici će biti počašćeni slatkim krofnama.

Društvo “Naša djeca” Belišće poziva sve male i velike sugrađane da se priključe velikoj maskiranoj i veseloj povorci u subotu, 14. veljače, u 9.30 sati u središtu Belišća.

MASKA-620x411

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content