Novosti|

U nedjelju 20. prosinca 2016. godine povodom nadolazećeg Božića i nove 2016. godine u prostoriji vatrogasnog doma u Belišću organiziran je zajednički susret svih članova DVD-a Belišće, od najstarijih do najmlađih uz prisustvo njihovih roditelja.

Prisutnima se obratio predsjednik DVD-a Belišće Slavko Milekić s kratkim osvrtom na rezultate društva koja su postignuta u 2015. godini, a zapovjednik DVD-a Belišće Dubravko Čovčić iznio je operativna događanja tijekom godine.

Skupu se obratio predsjednik VZG Belišće Nikica Mužević koji je pohvalio ovako veliki broj članova, a posebno vatrogasnog podmlatka i mladeži, te rad i rezultate koje ostvaruje središnja vatrogasna postrojba Grada Belišća.

U ime Grada Belišća prisutne je pozdravio zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić koji je istaknuo važnost dobrovoljnog vatrogastva i brigu koju članovi vode za zaštitu od požara i drugih nedaća svih građana Grada Belišća. Ujedno je istaknuo potporu Grada na ostvarivanju ciljeva i zadaća vatrogasne organizacije.

Svi govornici su prisutnima poželjeli sretne nadolazeće Božićne blagdane i uspješnu Novu 2016. godinu. Na kraju, voditelj vatrogasnog podmlatka Martin Rittgasser s voditeljem vatrogasne mladeži Jurom Markotom uz prisustvo „vatrogasnog“ Djeda Božićnjaka podijelili su prigodne poklone članovima vatrogasnog podmlatka i mladeži, a starijim članovima zidne kalendare.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content