Novosti|

U petak, 19. svibnja 2017. godine, zamjenica gradonačelnika Belišća Ljerka Vučković u Velikoj vijećnici grada Belišća ugostila je učenike 4.b razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće s učiteljem Zdravkom Katalinićem.

Učenici su tijekom školske godine sa svojim učiteljem radili na projektu pod nazivom “Zajedno za bolje Belišće” u kojem su, potaknuti razvojem, napretkom i novim vizurama i slikama grada koje su primijetili, dali i svoje komentare i konkretna zapažanja o mogućnostima za još ljepše i uređenije Belišćem. Učenici su kroz prezentaciju fotografija ukratko ispričali zamjenici gradonačelnika Vučković svoje viđenje unaprjeđenja uvjeta života u Belišću te postavili konkretna pitanja na koja je zamjenica gradonačelnika vrlo rado odgovorila. Učenici su zamjenici uručili poklon te buket cvijeća, a ona je u zahvali istaknula kako joj je veliko zadovoljstvo ugostiti ovako vrijedne učenike koji su zasigurno budući odgovorni i marljivi građani.

Učenici su poželjeli posjetiti i mjesto na kojem se donose odluke o gradu, odnosno mjesto gdje radi gradonačelnik, stoga ih je zamjenica Ljerka Vučković povela u ured gradonačelnika Belišća Dinka Burića gdje je uslijedilo prigodno fotografiranje, a gostima su uručeni pokloni s logom Belišća kao Europskog grada sporta 2017. godine.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content