Novosti|

Pozivaju se svi roditelji čija djeca nisu polaznici vrtića da dovedu svoju djecu u dobi od 4 do 6 godina na igraonicu u Dječji vrtić „Maslačak“ u organizaciji Društva Naša djeca.

Igraonica je namjenjena ispunjavanju dječje potrebe za igrom i druženjem s vršnjacima, potrebe za socijalizacijom, kretanjem i stvaralačkim igrama. Igraonice su tematski osmišljene, stručno vođene i besplatne.

Ove godine volonterke su odgojiteljice, studentice i srednjoškolke pod stručnim vodstvom odgojitelja: Dijana Gelenčar, Tihana Flajc, Sara Fučkar, Dajana Frljužec, Viktorija Bašić, Miroslava Šargač, Valentina Mandić – odgojiteljice, Marija Dubrović – pripravnica, Marija Belić – studentica, Marta Šerić – srednjoškolka.

Igraonice će se održavati svake subote od 5. ožujka do 14. svibnja 2016.godine, u prostoru vrtića u vremenu od 10,00 do 12,00 sati. Djeci je potrebno ponijeti preobuću i bočicu s vodom na kojoj je poželjno napisati djetetovo ime.

Igraonice su besplatne, ali DND prihvaća dobrovoljne priloge te upisuje podupirujuće članove u Udrugu, kao i one koji su spremni sudjelovati u radu Društva Naša djeca. Godišnja članarina iznosi 20,00 kn.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content