Novosti|

Dana 11. i 14. veljače 2022. godine zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković, predsjednik Gradskog vijeća Domagoj Varžić i direktorica Turističke zajednice grada Belišća Mirjana Klen obišli su bračne parove koji ove godine slave zlatni i dijamantni pir, a povodom Valentinova.

Zbog aktualne epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom tradicionalnu proslavu zlatnog i dijamantnog pira ove godine nije bilo moguće upriličiti, stoga su Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća organizirali darivanje bračnih parova u njihovim domovima pridržavajući se svih epidemioloških mjera.

Na Javni poziv prijavilo se ukupno 40 bračnih parova: 24 bračna para koji slave 50 godina, 10 bračnih parova koji slave 55 godina, 4 bračna para koji slave 60 godina te 2 bračna para koji slave 65 godina zajedničkog bračnog života.

Predstavnici Grada Belišća i Turističke zajednice zajednice čestitali su bračnim parovima ove značajne obljetnice prigodno ih darivavši. Svaki bračni par darovan je novčanim poklonom u iznosu od 500 kuna, prigodnom svadbenom tortom, damama su uručene ruže, a supružnicima butelje vina.

Ovom prigodom Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća čestitaju DIJAMANTNI PIR: 65 godina bračnog života Mari i Milanu Jelkić te Jagi i Stjepanu Varžić. DIJAMANTNI PIR: 60 godina bračnog života Nadi i Mati Partić, Anici i Marinu Mijatović, Luciji i Josipu Gregić te Slavici i Ivici Perak, DIJAMANTNI PIR: 55 godina bračnog života Jelki i Franji Andrašić, Marici i Slavku Svibovec, Nadi i Muhidinu Cipurković, Ani i Franji Schneider, Mariji i Ivanu Ivoš, Štefici i Josipu Šagi, Nadeždi i Branku Slačanac, Dragi i Šandoru Rozmajer, Nadi i Ivici Grginac te Ruži i Boži Gavrić, ZLATNI PIR: 50 godina bračnog života Zdenki i Branku Špoljarić, Mari i Milanu Kovačević, Ljerki i Vladi Orešković, Katici i Živku Kuna, Jovanki i Zvonku Vragolović, Tereziji i Željku Švajhofer, Kati i Milanu Vuksanić, Josipi i Nikoli Ujvari-Čeh, Radmili i Franji Šmit, Marici i Franji Pohižek, Marici i Zdenku Korošić, Ružici i Marinu Vukelić, Evi i Petru Balog, Anici i Pavlu Apari, Stojanki i Milanu Salajić, Anici i Zdenku Profusek, Mariji i Ivanu Dandić, Jadranki i Stjepanu Berak, Nadi i Slavku Zakanj, Đurđici i Mati Vicić, Mirjani i Željku Radanović, Ljubi i Nikoli Kristić, Marici i Miroslavu Milinković te Blanki i Draganu Pejak.

Tekst: Turistička zajednica grada Belišća
Foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content