Novosti|

Dok svaki Hrvat na godinu baci oko 97 kg hrane, gotovo 25% građana živi u riziku od siromaštva. Podaci koji nisu baš za pohvaliti se, zar ne?

Na inicijativu Hrvatske mreže socijalnih samoposluga belišćanska socijalna samoposluga organizirat će u vremenu od 11.11.2019. do 18.11.2019. “Tjedan solidarnosti za socijalnu samoposlugu Vukovar”.

Budući da se 18. studenoga obilježava Dan sjećanja na žrtvu Vukovara, i belišćanska samoposluga želi na ovaj način dati doprinos podršci Gradu Heroju, te poziva sve građane, udruge, organizacije i institucije da se odazovu ovom pozivu i da skupa kao grad Belišće budemo podrška gradu Vukovaru.

Socijalna samoposluga Belišće radi svaki dan, u terminu od 8 do 12 sati, kada će se prikupljati isključivo prehrambene namirnice te higijenske i kućanske potrepštine za korisnike Socijalne samoposluge Vukovar, koje će se potom s donacijama svih socijalnih samoposluga iz cijele Hrvatske odvesti 20. studenoga u Vukovar.

Doista se nadamo kako će odaziv biti velik i da ćemo mi Belišćani još jednom pokazati svoju složnost i dobrotu za one u potrebi, poručuju iz Socijalne samoposluge Belišće!

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content