Novosti|

Među više od 150 zaprimljenih prijava iz 18 županija,  nacionalna nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ stigla je i u Belišće i to u kategoriji „Ruralno – turističke manifestacije“ za ”Belišćansku zlatnu jesen” koja je dobila posebno priznanje za multikulturalnost u turizmu.

Voditeljica ureda Turističke zajednice grada Belišća, Janja Čeliković, primila je ovo prestižno priznanje na svečanoj dodjeli nacionalnih nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ koja se održala 19. prosinca 2018. u hotelu Esplanade u Zagrebu, u organizaciji Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj „Klub članova selo“, a pod visokom pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore.

Projektom „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ promoviraju se tradicijski sadržaji, povezuju se najznačajniji projekti i proizvođači te se uz očuvanje izvornosti stvaraju novi proizvodi ruralnog turizma.

Ovo je najveća akcija u ruralnom turizmu i provodi se šestu godinu za redom, a nagrade zaslužuju samo najbolji od najboljih i to je dokaz da je manifestacija ”Belišćanska zlatna jesen” prepoznata u cijeloj Republici Hrvatskoj pa i šire.

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content