Novosti|

U subotu, 29.4.2023. godine, u Belišću je, u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ i Zajednice športskih udruga grada Belišća, održan je Sportski weekend u Belišću povodom obilježavanja Dana grada Belišća. Ova sportska manifestacija koncipirana je u dvjema zasebnim kategorijama „Belišćanski cener – utrka kružnih tokova“ i „Jugovača trail – reciklaž“, obje s tri različite dužine kilometara.
Cilj ove utrke povezivanje je cestovnog trčanja kroz urbanu sredinu i trail trčanja kroz prirodne ljepote.
U ovoj godini novina je sudjelovanje revijalne utrke skupine vrtićaraca iz dječjih vrtića Belišće, Valpovo i Petrijevci koji su se zagrijavali popularnim „Montićem“, kao i posebne kategorije policijskih službenika i službenica u muškoj i ženskoj kategoriji za obje utrke.
Dok su vrijedni volonteri odrađivali svoj posao, drugi dio članova kluba sudjelovao je s trkačima na utrkama.
Ukupni pobjednici Sportskog weekenda u Belišću su u ženskoj kategoriji Ines Jozić, te u muškoj kategoriji Daniel Ikica, koji su osvojili tenisice i poklon bonove Intersporta te im ovom prilikom čestitamo na ostvarenom uspjehu.
Sportsko rekreacijski klub “Baraber extreme team” Belišće zahvaljuje na suradnji Gradu Belišću, Gradu Valpovu, Športskoj zajednici Osječko-baranjske županije, Zajedinici športskih udruga Grada Belišća, Uredu načelnika Policijske uprave osječko-baranjske, Policijskoj postaji Belišće, Udruzi umirovljenika policije branitelja valpovštine, sponzorima DS Smith, HELL energy drink, Zott Monte, Stanić d.o.o., Kandit Osijek, Kanaan, Vindija d.d., domaćinu Kajak klubu Belišće te čestitaju svim trkačima, kao i članovima na postignutim rezultatima.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content