Novosti|

U subotu, dana 27. travnja 2019. godine s početkom u 10:00 sati, unatoč lošim vremenskim uvjetima, na odmorištu Drava u Bistrincima održane su pete po redu Sportske igre hrvatskih branitelja Domovinskog rata grada Belišća koje je organizirala udruga HVIDR-a Belišće.

Pete po redu sportske igre hrvatskih branitelja grada Belišća službeno su otvorili predsjednik udruge HVIDR-a Belišće gosp. Pavo Milekić i dogradonačelnik grada Belišća gosp. Domagoj Varžić.

U vrlo ugodnoj i prijateljskoj atmosferi hrvatski branitelji grada Belišća i gosti iz udruge HVIDR-e Valpovo, Bilja i Osijeka te udruge umirovljenih policajaca PP Belišće, natjecali su se u 4 sportske discipline: boćanju, streljaštvu, beli i ringlanju.

U svom obraćanju hrvatskim braniteljima dogradonačelnik Belišća gosp. Varžić je zadovoljstvo i oduševljenje ovim, sada već tradicionalnim sportskim igrama i istaknuo kako je ovo natjecanje pravi primjer zajedništva hrvatskih branitelja i prigoda za druženje s građanima grada Belišća.

Udruga HVIDR-a Belišće zahvaljuje se gostima na odazivu i gradu Belišću na financijskoj potpori u realizaciji ovih sportskih igara!

Tekst: Pavo Milekić

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content