Novosti|

  

U prostorijama Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje d.o.o., Stjepana Radića 4,  u Osijeku, 28.09.2011. godine, održat će se informativna radionica SMEPASS projekta, u vremenu od 13:00 – 15:00 sati.

SMEPASS je zajednička inicijativa Republike Hrvatske i Europske Unije za pomoć malom i srednjem poduzetništvu te mikro poduzećima radi postizanja veće konkurentnosti.

Projekt SMEPASS provodi međunarodna konzultantska grupa CIFESAL u konzorciju sa SGS iz Nizozemske.

Glavni fokus SMEPASS-a bit će pružanje besplatnih savjetodavnih usluga iz područja marketinga, razvoja proizvoda i poboljšanja kvalitete u cilju povećanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva.

Svaki pojedinačni projekt iz programa SMEPASS prilagodit će se specifičnim potrebama tvrtke, a usluge će im pružati stručni konzultanti, pažljivo odabrani upravo zbog svog iskustva u radu u određenoj gospodarskoj grani.

Program podrške dostupan je svim malim i srednje velikim tvrtkama s do 250 zaposlenih. Za uspjeh programa ključna je potpuna predanost poslovodstva svake male i srednje velike tvrtke.

Krajnji cilj projekta SMEPASS je postići bolju konkurentnost i uravnotežen regionalni razvoj te poboljšati ekonomsko stanje u slabije razvijenim područjima. Projekt će osigurati da kvalitetne konzultantske usluge postanu dostupne malom i srednjem poduzetništvu te tako poboljšati poslovnu i investicijsku klimu.

Za daljnje informacije obratite se SMEPPAS timu predvođenom od strane gospodina Milana Peterka – Regional Hub Coordinator Osijek.

SMEPASS – Promotion and provision of advisory services

to SMEs in Croatia, funded by the European Union

Implemented by Cifesal International Consulting

in consortium with SGS Netherlands

J.J.Strossmayera 341

31000 Osijek, Croatia

+385 31 283-820

+385 99 697 0319

mpeterka5@gmail.com

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content