Novosti|

Ponedjeljak, 5. rujna 2016. godine, ostat će zapamćen kao poseban datum za stanovnike mjesta Gat, ali i šire. Naime, navedenog dana započet će radovi na izgradnji novog, dugo očekivanog, društvenog doma u Gatu!

Društveni dom prema projektu, koji je izradio Arhitektonski ured Bas, bit će tlocrtne površine 535,35 kvadratna metra, a sadržavat će multifunkcionalnu dvoranu, kuhinju, spremište, prostore za udruge, prostor za dječju igraonicu, sanitarni čvor i poslovni prostor.
Izvođač radova je tvrtka Monte-mont iz Osijeka, a ugovoreni rok izvođenja radova je 180 radnih dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Vrijednost ugovorenih građevinskih i instalaterskih radova je 2.321.510,56 kn (bez PDV-a), a osigurano je i 600.000 kuna za kompletno opremanje zgrade i svih njenih prostorija.

Početak radova svečano će se obilježiti u ponedjeljak, 5. rujna 2016. godine u 10 sati, u prisutstvu predstavnika Grada Belišća na čelu s gradonačelnikom Dinkom Burićem, kao i dr.sc. Vladimira Šišljagića, župana Osječko-baranjske županije koja, prepoznavši važnost ovog projekta, pruža financijsku pomoć u realizaciji istog.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content