Novosti|

Poštovani!

Ovim putem Vas pozivamo na seminar pod nazivom: “Osnovni koraci u pripremi projekata” koji će se održati u utorak, 28.06.2011. u velikoj vjećnici uprave Grada Belišća, Kralja Tomislava 206 i to u vremenu od 9:30 do 15:00 sati.

Cilj ovog cjelodnevnog seminara je upoznati polaznike s pravim pristupima u razradi projektnih ideja te konceptom projektnog ciklusa. Dobro razrađene projektne ideje doprinose uspješnosti projekta i na taj način povećavaju izglede za dobivanje financijskih sredstava kako iz EU tako i iz nacionalnih fondova.

Seminar je besplatan za sve zainteresirane, a posebice je namjenjem voditeljima civilnih i ostalih udruga kojima je priličan broj postojećih natječaja i namjenjen.

Predavači su djelatnici Regionalne razvojne agencije iz Osijeka čije kompetencije su vrhunske i o kojima svjedoči mnoštvo mentoriranih, napisanih i provedenih EU i nacionalnih projekata.

Svoju nazočnost možete potvrditi na e-mail: poduzetnicki.centar.belisce@os.t-com.hr ili ivan@lag-karasica.com ili faxom na: 031/ 400-602 te 031 651 408.

Veselimo se Vašem dolasku, ali ukoliko niste u mogućnosti osobno doći, preporučite naš seminar

Vašim suradnicima ili odgovarajućim korisnicima.

Poduzetnički centar Belišće & Lokalna akcijska grupa LAG Karašica

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content