Novosti|

Sambisti Sambo kluba Belišće jučer su na državnom prvenstvu u Zagrebu još jednom pokazali kako se napornim treninzima i zalaganjem svakog pojedinca mogu postići zavidni rezultati.
Naime, postali su dvostruki prvaci Hrvatske u kadetskoj konkurenciji, i kadeti i kadetkinje u sportskom sambu, te dvostruki prvaci Hrvatske seniorke i seniori u comba sambu. Također su seniori osvojili i 3. mjesto  u sportskom sambu. Valja istaknuti kako su u seniorskoj konkurenciji combat samba osvojili sva prva mjesta u svim kategorijama.

– Sam rezultat nas još više raduje jer smo to ostvarili u žestokoj konkurenciji gdje su nam rivali bili Pit bull iz Splita, Ban team Zagreb, Crows Zagreb i Sambo klub Zagreb koji se ove godine okitio i odličjima na svjetskom i europskom prvenstvu.
Izuzetno sam zadovoljan rezultatima svojih boraca, pogotovo kadeta i kadetkinja jer je to znak da i u budućnosti ovaj klub ima prosperitet. Ujedno ovo je lijep završetak godine. Nagodinu se moramo dobro pripremiti za izlazak na europsku i svjetsku scenu gdje će se skupljati bodovi za olimpijske igre jer je sambo od nedavno postao OLIMPIJSKI SPORT! – istaknuo je Christian Uskoković predsjednik Sambo kluba Belišće.

Preostaje nam čestitati pobjednicima na postignutim rezultatima i zaželjeti im ovakve rezultate i u budućnosti.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content