Novosti|

U petak, 20. svibnja 2022., s početkom u 20 sati, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg reprizno će se izvesti predstava “Selfie” na engleskom jeziku.

Ovo je druga predstava na engleskom jeziku u Amaterskom kazalištu Belišće, a izvodi ju Dramska skupina mladih Amaterskog kazališta pod vodstvom profesorice engleskog i njemačkog jezika Ljiljane Vučković. U predstavi glume Domagoj Lovošević, Ema Vujičić, Helena Slačanac, Laura Kupanovac, Leonarda Nago, Luka Kuhar, Nina Majdenić i Sofija Mihaljević, a za tehnički dio zadužena je Josipa Krišković.

Ova priča prati osam adolescenata koji se suočavaju s čestim problemima koji muče njihove generacije. Likovi traže izlaz iz različitih situacija (rastava roditelja, opterećenost vlastitim izgledom i kilogramima, uspjeh u školi, nasilje, bolest, loše mišljenje o sebi i slično), a sve dokumentiraju fotografijama koje na velikom platnu prate i upotpunjuju radnju. Kroz predstavu pratimo kako likovi uče mnogo o sebi i o životu, kako sazrijevaju te na kraju shvaćaju da je važno pronaći i zavoljeti sebe. Predstava “Selfie” nastala je prema tekstu Bradleyja Haywarda.

Podsjetimo, predstava je premijerno izvedena u veljači ove godine i odlično je prihvaćena od strane publike. Mladi glumci pokazali su veliki glumački talent i odlično poznavanje engleskog jezika, te svojom uvjerljivošću pridobili srca publike.

Ulaz je besplatan. Svoja mjesta možete rezervirati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati na broj telefona 533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr te na Facebook stranici Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content