Novosti|

Tomislav Slačanac, učenik četvrtog razreda Glazbenih odjela pri Osnovnoj školi Matije Petra Katančića, osvojio je prvu nagradu na 56. regionalnom natjecanju puhača Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga u Jastrebarskom.

Tim rezultatom, ovaj se mladi saksofonist, koji se natjecao u drugoj kategoriji i osvojio 93 boda, izravno plasirao na državno natjecanje.

-Ovo je hvalevrijedan rezultat, jer je ovo natjecanje posebno zahtjevno i na visokoj razini, a konkurencija je vrlo velika, komentira ovaj plasman Latinka Ruski, voditeljica Glazbenih odjela pri Osnovnoj školi Matije Petra Katančića.

-Tomislav je mladi saksofonist koji je nagradu osvojio pod vodstvom svog profesora i našeg kolege Denisa Ravlica. Ovo je druga po redu, prva nagrada na regionalnom natjecanju ove godine, i time ističem da kao škola imamo visoku kvalitetu učenika i profesora iz koje rezultiraju ovakvi uspjesi.

Jako smo ponosni i željno iščekujemo državno natjecanje koje je na rasporedu u ožujku, puna je optimizma voditeljica Glazbenih odjela.

Tekst: Vladimir Vazdar

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content