Novosti|

U utorak, 14. veljače 2017. godine, u svečanoj dvorani “Kristal” u Belišću s početkom u 17 sati, održana je Proslava zlatnog i dijamantnog pira povodom Valentinova u organizaciji Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća.

Proslava je organizirana za 17 bračnih parova koji ove godine slave 50, 55 i 60 godina zajedničkog bračnog života, a slavljenici su pokazali kako prava ljubav zaista postoji i kako je za dug brak potrebno imati ljubav, razumijevanje, kompromis, ali i malo sreće.

Na početku ovog svečanog programa slavljenicima se obratio gradonačelnik Dinko Burić koji im je čestitao i poželio im još takvih obljetnica te im uručio prigodne poklone. Gostima je čestitala i belišćanska matičarka Vesna Pavošević, a blagoslov je podijelio fra Marin Matančić iz Župe sv. Josipa Radnika Belišće.

Za sve parove je organizirana svečana večera dok je za ugodnu glazbenu atmosferu bio zadužen Tamburaški sastav “Čuvari noći”. Voditelj Denis Šimić pobrinuo se da svečani program ide svojim tokom, a u programu su također nastupile i “Babe bez kočnica” koje su zabavile sve prisutne goste.

Cijeli program protekao je svečano i u znaku ljubavi kako priliči Valentinovu i ovakvom posebnom događaju kao što je Proslava zlatnog i dijamantnog pira.

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća čestitaju DIJAMANTNI PIR: Jelkić Mariji i Milanu, Varžić Jagi i Stjepanu, Petrović Julki i Miji, Partić Nadi i Mati, Varga Marici i Miji, Stojaković Ani i Stojanu, Mijatović Anici i Marinu, Gregić Luciji i Josipu i Perak Slavici i Ivici, te ZLATNI PIR: Andrašić Jelki i Franji, Svibovec Marici i Slavku, Cipurković Nadi i Muhidinu, Pavošević Tereziji i Ivi, Schneider Ani i Franji, Živić Barbari i Stjepanu, Ivoš Mariji i Ivanu, Šagi Štefici i Josipu.

Foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content