Novosti|

Projekt punog naziva “Novi Polet – izgradnja proizvodnog poduzetničkog inkubatora” u prvim danima jeseni ulazi u posljednju fazu izgradnje prateći predviđene planove i rokove izvršenja. Nakon što su u gradu Belišću tijekom proljeća ove godine dovršeni grubi vanjski radovi, posljednjih su tjedana dovršeni zidovi, obloga zgrade te krovište.

U idućoj fazi radova koja upravo započinje na rasporedu je ugradnja instalacijske opreme, stolarije te knauf ploča, nakon čega će se postavljati vanjska vrata i prozori.

Podsjećamo, novi poduzetnički inkubator započeo je kao nastavak uspješnog projekta prvog poduzetničkog inkubatora „Polet“ koji je otvoren 2014. godine, a za razliku od tog inkubatora, novi će poduzetnički inkubator primarno biti namijenjen za tvrtke koje se bave proizvodnim djelatnostima.

Završetak projekta planiran je za lipanj 2023. godine, a provodi ga Grad Belišće u suradnji s partnerima – Poduzetničkim inkubatorom Polet d.o.o. i Lokalnom razvojnom agencijom Grada Belišća d.o.o.. Ukupna vrijednost projekta iznosi 6.357.724,16 kuna, od čega Europska unija sufinancira 4.000.000,00 kuna.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content