Novosti|

Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“ iz Belišća s partnerima objavila je POZIV NA ISKAZ INTERESA za edukaciju “Upravljanje projektnim ciklusom” namijenjen organizacijama civilnog društva (OCD) koje se bave pružanjem socijalnih usluga. Prijaviti se mogu OCD-i koje djeluju na području pet slavonskih županija. Tekst POZIVA NA ISKAZ INTERESA objavljen je na web stranici udruge ZVONO www.udrugazvono.hr. Na istoj stranici nalazi se i prijavnica za edukaciju. Edukacija je za polaznike besplatna, a po završetku će dobiti Uvjerenje o osposobljenosti.

Polaznike edukacije mogu prijaviti isključivo OCD-i prema propisanim pravilima. Rok za prijavu istječe 07. Travnja 2015. godine u ponoć. Predloženi kandidati moraju imati završenu minimalno četverogodišnju srednju školu. Program edukacije trajat će minimalno 120 sati i odvijat će se na dvije lokacije.

Svrha edukacije je jačanje kapaciteta OCD-a za pružanje socijalnih usluga kroz razvoj ljudskih resursa za pripremu i provedbu projekata te umrežavanje s ostalim dionicima u sektoru socijalnih usluga i razvijanje partnerskih odnosa i međusektorske suradnje.

Poziv za iskaz

Sredstva za provedbu edukacije osigurana su iz Europskog socijalnog fonda, a temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava broj HR.5.2.04-0041 za projekt SOS-NET, potpisanog između posredničkih tijela Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, s jedne strane i Udruge djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“.

Poziv za iskaz interesa edukacija UPC
Prijavnica-UPC

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content