Novosti|

Neformalna grupa mladih FORA i Udruga djece i maldih s poteškoćama u razvoju Zvono raspisuju natječaj za prijedlog vizualnog identiteta Rehab art festivala. U natječaju mogu sudjelovati osobe do 23 godine, a dozvoljene su sve slikarske i grafičke tehnike. Prijedlog treba sadržavati naziv festivala (Rehab art festival), a radove možete poslati na papiru A4 formata. Natječaj traje od 8. do 15. ožujka. Prijedlozi predani nakon zadanog roka neće se razmatrati.
Prijedlozi s kratkim objašnjenjem, predaju se u velikoj koverti (A4). Na poleđini koverte treba pisati šifra predlagača. U velikoj koverti se, osim prijedloga, treba nalaziti mala zatvorena koverta na kojoj na prednjoj strani piše šifra predlagača, a unutar koverte se treba nalaziti papir s podacima o nositelju šifre – ime i prezime, OIB, datum rođenja i broj telefona. Prijedloge šaljite na adresu Udruge Zvono, A. Hebranga 12, 31551 Belišće, doznajemo od Danijela Šomođija, glasnogovornika grupe FORA.

Rezultati natječaja bit će objavljeni u ponedjeljak, 19. ožujka. Nagradu za najbolji rad (500 kuna) je osigurala Udruga Zvono, a u komisiji za procjenu pristiglih prijedloga bit će, uz predstavnike grupe Fora, i predstavnike Zvona i predstavnici Policijske uprave osječko-baranjske županije.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content