Novosti|

U prostoru Male vijećnice Gradske uprave grada Belišća, danas je upriličen prijam za članove Boćarskog kluba Belišće.

Zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić zahvalio je sportašima na dolasku te izrazio zadovoljstvo na prigodi čestitanja povodom osvajanja 1. mjesta u III. ligi. Zahvalio je svima koji su pripomogli i nadalje pomažu u radu, nadajući se i daljnjim dobrim rezultatima.

Predsjednik Zajednice športskih udruga Milan Zamaklar, također je čestitao, dodavši kako su za uspjeh Kluba zasigurno zaslužni i bolji uvjeti boćanja, zahvaljujući potpori Grada Belišća, kao i Zajednici športskih udruga  koja je pripomogla u sudjelovanju u natjecanjima.
Predsjednik Boćarskog kluba Belišće, Gordan Jakšić zahvalio je sportskoj ekipi te članovima Upravnog odbora na požrtvovnom radu i oplemenjivanju gradske imovine, Gradu Belišću na financijskoj potpori, kao i sponzorima. No, ovom prilikom istaknuo je i probleme nedostatka podmlatka koji su posljedica negativnog trenda iseljavanja, što osjete mnoge udruge. U planu je otvoriti Boćarski klub prema svim građanima te ih pokušati privući dobrim rezultatima, ali i druženjima koji su uvijek sastavni dio sporta.
Tajnik kluba, Vlado Stupar, također je zahvalio Gradu na obnovi terena te poželio u budućnosti i obnovu sanitarnog čvora. Napomenuo je kako se članovi brinu i održavaju okoliš i teren te nastoje i sami doprinijeti koliko mogu. Iskoristili su prigodu te pozvali i predstavnike Grada Belišća na Memorijalni turnir ”Marijan Jakšić” koji će se održati 7. srpnja u čast osnivaču i prvom predsjedniku kluba, a gdje će se natjecati 12 ekipa s područja cijele Hrvatske.

Zamjenik gradonačelnika zahvalio je na pozivu te uručio članovima Boćarskog kluba prigodne poklone  te još jednom čestitao na uspjehu.

 

Fotografije: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content