Novosti|

Centar za kulturu Sigmund Romberg poziva vas na premijeru predstave za djecu “Nezadovoljna bubamara” u četvrtak, 28. travnja 2022. godine u 18 sati, u dvorani Centra. Predstavu će izvesti Dječji dramski ansambl Amaterskog kazališta Belišće pod vodstvom Sandre Glasovac, a povodom obilježavanja Dana grada Belišća.

Predstava je nastala prema istoimenom tekstu Sunčane Škrinjarić u režiji Sandre Glasovac. Iako prekrasna, mala bubamara nije zadovoljna svojim izgledom, zbog čega upada u razne zgode i nezgode. U predstavi glume mlade glumačke snage belišćanskog kazališta: Julijana Bajtl, Lucija Šušak, Sonja Majdenić, Patricia Katušić, Katja Zlojić, Gloria Popović, Emily Maras, Iva Huis i Gabriela Talić. Za scenografiju i kostime zaslužni su djelatnici Centra za kulturu. Ova čarobna i šarena predstava, iako najzanimljivija djeci, oduševit će i starije posjetitelje, te ju nikako ne trebate propustiti.

Ulaz je besplatan. Svoja mjesta možete rezervirati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati na broj telefona 533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr te na Facebook stranici Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content